HABERLER

Akredite Kobi Danışmanlığı İle Kobi'leri Destekliyoruz!

“Akredite KOBİ Danışmanlığı” Nedir?
 

Mesleğimizde son yıllarda yaşanan teknolojik gelişmeler bir yandan işlerimizi kolaylaştırmakta, bir yandan da birtakım riskleri gündeme getirmekte. Bizler, mesleğimizin gelecekte nasıl şekilleneceğini daha çok konuşmaya başladık. İşte tam bu anda mesleğimizin DANIŞMANLIK unsuru öne çıkmakta. Biz Mali Müşavirler, “MÜŞAVİRLİK” unvanımızın gereğini yerine getirmek için artık daha çok çaba sarf etmek zorunda olduğumuzu görüyoruz.

Bu kapsamda Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun ve KOSGEB'in geliştirdiği ve uygulamaya başladığı “AKREDİTE KOBİ DANIŞMANLIĞI” meslektaşlarımız tarafından keşfedilmeye başlandı.

Mali Müşavirlik ve Akredite KOBİ Danışmanlığı unvanları ile meslektaşlarımız, danışanlarının ve mükelleflerinin finansal ve mali süreçlerinin yanında üretim, insan kaynakları, pazarlama süreçlerine de katkı sağlayarak mesleki rollerini geliştirmeye başladılar.

Sizde mesleğinize ve kendinize değer katmak, mükelleflerinize yeni hizmetler sunmak istiyorsanız istiyorsanız bu etkinlikte; SMMM ve Akredite KOBİ Danışmanı Bülent Fidan ile Akredite KOBİ Danışmanı CMC İsmail Haznedar’dan bu konunun içeriğini, mevzuatını ve uygulamaları hakkında bilgilendirmeleri ile akreditasyon sürecini öğrenebilirsiniz.
 
Ücretsiz Eğitimin Konu Başlıkları:

  • Mali Müşavirlerin danışmanlık rolü nasıl gelişiyor?
  • Kimler Akredite KOBİ Danışmanı olabilirler?
  • KOSGEB ve MYK işin neresinde?
  • Geleceğin danışmanlık modelleri nasıl olacak?
  • Mali Müşavirler KOBİ Danışmanlığı ile ne tür yetkinliklere sahip olabilirler?
  • Mali Müşavirler KOBİ Danışmanlığı ile hizmet alanlarını ve gelirlerini nasıl geliştirebilirler?

 

 
 
Bu eğitim ve etkinlikleri canlı olarak izleyebilecek 100 kişiden birisi olmak için hemen kaydolabilirsiniz: http://bit.ly/3dQCro9
Youtube kanalımıza hemen abone olabilirsiniz: http://bit.ly/2RMPaPt
Etkinlikler ile ilgili görüşlerinizi, geri bildirim anketini doldurarak bize iletebilirsiniz: http://bit.ly/2YDWgbQ