HABERLER

Girişimciler İçin Ödüllü Yarışma

Türkiye'nin Girişimcileri Yarışmasına Müracaatlar İçin Son 2 Gün...

Türkiye İhracatçılar Meclisi, teknoloji girişimlerimizi uluslararası rekabet ve büyümeye hazırlamak, girişimcilerimizi yüksek katma değer ve ihracata yönlendirmek amacıyla Türkiye'nin 7 farklı ilindeki girişim evlerimizde desteklemekte.

Bu kapsamda Türkiye'nin en kapsamlı ve yaygın girişimcilik ailesi olarak gerçekleştirdiğimiz "Türkiye'nin Girişimcileri Yarışması" için başvurular alınmaya başlanmış olup, ödüller 23-25 Kasım tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan Türkiye Innovation Week kapsamında verilecektir. Türkiye'nin Girişimcileri Yarışması ve ödül programı, yüksek teknoloji üreten start up'lar ve firmalara yönelik ekosisteme değer katan global pazarlarda ülkemizi temsil etme potansiyeli olan girişimlerin ödüllendirilmesini ve tanınırlıklarını arttırmayı hedeflemektedir.

  • Hedefim Küresel Başarı
  • Çevre ve Sürdürülebilirlik Dostu Bilişim
  • Kadın Teknoloji Girişim
  • Genç Girişimci

olmak üzere 4 farklı kategoride başvurular devam etmektedir.

Başvurular için son 2 gün! 25 Ekim 2023 tarihine kadar https://www.turkiyeningirisimcileri.com bağlantısından başvurular alınmaktadır.
 
TÜRKİYE'NİN GİRİŞİMCİLERİ YARIŞMA KATEGORİLERİ

1.Hedefim Küresel Başarı: Ürün/hizmetleri ya da iş modeli küreselde büyüme hedefiyle oluşturulmuş ve bu hedefe dönük çabalarında bugüne kadar önemli başarılar elde etmiş, bundan sonraki dönemlerde de küresel başarı hikayesi oluşturmaya aday girişimciler arasından seçilecektir.

2. Çevre ve Sürdürülebilirlik Dostu Girişim: Ürün/hizmetleri ya da iş modeliyle çevreye karşı duyarlılığın geliştirilmesine, bu ürünü kullanan şirketlerin kurumların marka değerinin ötesinde somut kazanımlar elde etmesini amaçlayan ve bu kapsamda her türlü kaynak kullanımında etkinliğin arttırılmasına, sürdürülebilirliğin oluşturulmasına yönelik çözümler sunan girişimciler arasından seçilecektir.

3. Kadın Tekno Girişimcisi: Teknoloji odaklı kadın girişimciler arasında yenilikçilik, büyüme, küresele açılma gibi konularda elde ettiği başarılarla öne çıkan, yeni girişimcilerin ekosistemine yönelimine olumlu katkılar sağlayan girişimciler arasından seçilecektir.

4. Genç Girişimci: Kurucusu 29 yaş altında olan, ticarileşme, geniş ve yaygın müşteri gruplarına ulaşma, kurumsal firmalarla etkili işbirliği oluşturma, yatırım alma, küresele açılma ya da güçlü bir ürün gamı oluşturma başlıklarında yüksek başarı sağlamış girişimciler arasından seçilecektir.

Katılımcılara, adaylara başarılar dileriz.